Referenties
Jacky van den Hurk, VDL Systems

‘Afspraak is afspraak’

VDL Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van machines en logistieke systemen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het Udense bedrijf doet het constructiewerk zo veel mogelijk in eigen huis, maar schakelt Lagro in om overcapaciteit op te vangen.


“De werkzaamheden die we uitbesteden, lijken allemaal erg op elkaar. Het komt dus aan op oog voor detail en gevoel voor kwaliteit. Lagro is daar erg goed in; hun afkeurpercentage ligt bijzonder laag.


Misschien wel net zo belangrijk is dat de samenwerking zeer soepel verloopt. Er wordt makkelijk en snel gecommuniceerd, en afspraak is afspraak. Dat betekent dat je op Lagro kunt bouwen. En hoe gek het ook klinkt: daarmee zijn ze echt onderscheidend. Het is een productiebedrijf met een dienstverlenende houding.”


Jacky van den Hurk

Uitbesteder

VDL Systems

Thomas Bartels, Marel Stork Poultry Processing

'Fouten maken ze zelden bij Lagro'

Marel Stork Poultry Processing is wereldmarktleider op het gebied van pluimvee-verwerkende machines. Van losse machines tot complete fabrieken: Marel levert ze over heel de wereld. Voor het maken van plaatwerk en constructiedelen doet het Boxmeerse bedrijf sinds een jaar of zes een beroep op Lagro.


“Als Marel hebben we kwaliteit hoog in het vaandel en daarom zijn we behoorlijk veeleisend ten opzichte van onze toeleveranciers. We willen dat ze snel reageren, op tijd leveren en geen fouten maken. Dat kunnen we ons simpelweg niet permitteren; de montage van onze machines moet immers dóór.


Over Lagro durf ik te zeggen dat ze zelden fouten maken bij de productie van artikelen. Sterker nog: ze hebben een gezonde kritische blik en denken eerst na voordat ze aan het werk gaan. Daardoor komen eventuele onduidelijkheden of dingen die beter kunnen altijd snel aan het licht. Het foutpercentage is dan ook minimaal. Tel daar onze open communicatie bij op en het is duidelijk: wij hebben een uitstekende wisselwerking met Lagro.”


Thomas Bartels

Coach Operational Subcontracting

Marel Stork Poultry Processing
Ron Vogels, Cups4you

‘Aan één woord genoeg’

Van robotframes en stapelaars tot goederenliften en inpaktafels: de projecten waar Lagro voor Cups4you aan werkt, lopen zeer uiteen. Het kunststofverwerkende bedrijf uit Oss schakelt Lagro al ruim zestien jaar in.


“Het mooie van zo’n lange samenwerking is dat je aan één woord genoeg hebt om elkaar te begrijpen. Bovendien zijn we allebei no-nonsense productiebedrijven: we denken pragmatisch, schakelen snel en willen topkwaliteit leveren.


Lagro onderscheidt zich vooral in het meedenken. Ze snappen wat onze belangen zijn en spelen daar goed op in. Om het in moderne woorden te zeggen: ze ontzorgen ons perfect. Dat ze heel breed inzetbaar zijn, helpt daarbij enorm. Als wij constructiewerk uitbesteden, is het dan ook vanzelfsprekend dat we naar Lagro gaan. Dan weten we dat het goed komt.”


Ron Vogels

Technisch manager

Cups4you
Jos de Vries, Rademaker

‘Veel technische kennis én ervaring’

Al ruim tien jaar werkt Lagro voor Rademaker uit Culemborg. Het gaat daarbij hoofdzakelijk om frames voor de productielijnen van industriële bakkerijen. Rademaker is immers een wereldspeler in deze branche.


“In principe kunnen we alles wat we bij Lagro uitbesteden ook zelf maken. Lagro is echter gespecialiseerd. Ze hebben veel technische kennis én ervaring, waardoor ze altijd meteen snappen wat de bedoeling is. Dat betekent niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook dat wij weinig tijd kwijt zijn aan de begeleiding.


Bovendien zijn ze erg betrokken. Ze kijken verder dan alleen de dingen die ze voor ons moeten doen en komen ook vaak zelf met ideeën. Omdat daarnaast ook de prijs-kwaliteitverhouding prima is, doen wij dan ook graag zaken met Lagro.”


Jos de Vries

Manager inkoop

RademakerLagro (Las- en Constructiebedrijf de Groot BV)

Lees meer  Nieuwe Waterweg 10, 5347 JS OSS

Lees meer  Postbus 521, 5340 AM OSS

Lees meer  T: 0412 64 85 82

Lees meer  F: 0412 63 72 04

Lees meer  E: info@lagro.info

WERKZAAMHEDEN

Lees meer  Laswerk

Lees meer  Constructiewerk

Lees meer  Plaatwerk

Lees meer  Projecten

DEZE WEBSITE

Lees meer  Werken bij Lagro

Lees meer  Referenties

Lees meer  Route en contact

Lees meer  Sitemap

Lees meer  Disclaimer

SOCIAL MEDIA

Lees meer  Twitter

Lees meer  LinkedIn