Historie: Lagro, familiebedrijf uit Oss

Lagro Las- en Constructiebedrijf is een echt familiebedrijf. De broers Adriaan en Leo de Groot richtten de onderneming in 1985 op. Vandaag de dag geeft Adriaans zoon Adrie leiding aan zo’n 30 medewerkers.


In de oprichtingsjaren richtte Lagro zich vooral op staalwerk en dekbodems. Na een gestage groei en enkele verbouwingen verhuisden we in 2001 naar een groter pand aan de Nieuwe Waterweg in Oss. Daar konden we (weer) vorm geven aan waar wij als lasbedrijf en constructiebedrijf goed in zijn: industriële oplossingen bedenken, door te denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen.


Bevlogen kopman

Tot op de dag van vandaag zijn we aan Nieuwe Waterweg gevestigd. De dagelijkse leiding is sinds 2006 in handen van directeur Adrie de Groot, de kopman van ons team.


Kernwaarden

Waar het machinepark vanzelfsprekend voortdurend wordt vernieuwd, staan de kernwaarden uit de beginjaren nog altijd overeind. We hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid (afspraak is afspraak). Dat alles combineren we met de capaciteit en de wil om met een opdrachtgever mee te denken, ook ná de oplevering van een project.

Jacky van den Hurk, VDL Systems
‘Afspraak is afspraak’
Lees meer >>
Lagro (Las- en Constructiebedrijf de Groot BV)

Lees meer  Nieuwe Waterweg 10, 5347 JS OSS

Lees meer  Postbus 521, 5340 AM OSS

Lees meer  T: 0412 64 85 82

Lees meer  F: 0412 63 72 04

Lees meer  E: info@lagro.info

WERKZAAMHEDEN

Lees meer  Laswerk

Lees meer  Constructiewerk

Lees meer  Plaatwerk

Lees meer  Projecten

DEZE WEBSITE

Lees meer  Werken bij Lagro

Lees meer  Referenties

Lees meer  Route en contact

Lees meer  Sitemap

Lees meer  Disclaimer

SOCIAL MEDIA

Lees meer  Twitter

Lees meer  LinkedIn