Constructiewerk: een solide basis

Lagro Las- en Constructiebedrijf is gespecialiseerd in het uitwerken van constructievraagstukken. We nemen uw probleem op het gebied van constructiewerk over en zetten alles op alles om u een zo goed(koop) mogelijke oplossing te bieden!


We zijn gespecialiseerd in het maken en bewerken van producten en halffabricaten voor industriële toepassingen. Daarin zijn we een tikkeltje eigenwijs: bij ons is de techniek niet leidend, maar het doel. Met andere woorden: u legt uw wens neer, wij gaan daarmee aan de slag.


Vakwerk

Onze enthousiaste specialisten vragen het uiterste van hun machines en middelen. We zoeken altijd naar manieren om een stap extra te zetten, om de oplossing te realiseren waarmee ú het meest gebaat bent. Uw gewenste eindresultaat is dan ook voor ons het beginpunt. En uw eindresultaat moet vakwerk zijn, punt. Daar gaan we voor.


Ons twee bedrijfsonderdelen – ons constructiebedrijf en ons lasbedrijf – kunnen niet zonder elkaar. Kiest u voor ons constructiewerk, dan staan meteen ook de specialisten van ons lasbedrijf voor u klaar.

Ron Vogels, Cups4you
‘Aan één woord genoeg’
Lees meer >>
Lagro (Las- en Constructiebedrijf de Groot BV)

Lees meer  Nieuwe Waterweg 10, 5347 JS OSS

Lees meer  Postbus 521, 5340 AM OSS

Lees meer  T: 0412 64 85 82

Lees meer  F: 0412 63 72 04

Lees meer  E: info@lagro.info

WERKZAAMHEDEN

Lees meer  Laswerk

Lees meer  Constructiewerk

Lees meer  Plaatwerk

Lees meer  Projecten

DEZE WEBSITE

Lees meer  Werken bij Lagro

Lees meer  Referenties

Lees meer  Route en contact

Lees meer  Sitemap

Lees meer  Disclaimer

SOCIAL MEDIA

Lees meer  Twitter

Lees meer  LinkedIn